Neohodnotené

Mini Pikolin Rosa od Paola Reina 05103

Krásne realistické bábätko - dievčatko je vyrobená v Španielsku vo firme Paola Reina. Celé telíčko je vyrobené z kvalitného vinylu, vypracované do detailov. Bábätko je dlhé 32 cm, ma modré nežmurkacie očká a nemá vlasy.

Môžeme doručiť do:
5.4.2024
Skladom
Kód: PR05103
Značka: Paola Reina
€46
Kategória: Realistické bábätká
Hmotnosť: 0.7 kg
Druh bábiky: Bábätko
Výrobca: Paola Reina
Pohlavie: Dievčatko
Veľkosť: 28 - 33 cm
Telíčko: Vinyl
Farba vlasov: bez vlasov
Oči: nežmurkajúce
Dudlík: Nie
Funkcie: Nie

Krásne realistické bábätko - dievčatko je vyrobená v Španielsku vo firme Paola Reina. Celé telíčko je vyrobené z kvalitného vinylu, vypracované do detailov. Bábätko je dlhé 32 cm, ma modré nežmurkacie očká a nemá vlasy. Bábätko spĺňa bezpečnostné a zdravotné normy (CE). Odporúčame ho pre deti od 3 rokou. Realistické bábätká od firmy Paola Reina urovia Vášmu dievčatku radosť, pretože vyzerajú ako živé a sú balené v krásnom darčekovom balení a voňajú po vanilke.

Paola reina u nás v ponuke www.realisticka-babika.eu

Paola Reina je tradičný španielsky výrobca realistických bábik a bábätiek. Firma vznikla ako rodinný podnik v roku 1994 v Alicante v Španielsku - Kastílii. Od založenia firmy sa vytvoril tým odborníkov na výrobu bábik, ktorý dokáže skĺbiť svoje viac ako 30 ročné skúsenosti v odbore s požiadavkami a trendmi dnešnej doby. Bábiky z továrne Paola Reina sú originálne, veľmi kvalitné, bez ftalátov a voňajú po vanilke. Aj ich oblečenie je precízne spracované. Všetky komponenty sú varobené v Španielsku z európskych surovín a výrobky spĺňajú všetky bezpečnostné normy vzťahujúce sa k bábikám.

Späť do obchodu